tell me more!


Hi, ik ben Alex, stylist / art director en creatief project manager.

Ik heb ruim 10 jaar styling ervaring, zowel editorial en commercieel, foto en video. Ik houd van het maken van ondergronden, mijn handen onder het beton, mijn armen vol verfspetters. Ik houd van het speuren door mijn props en door supermarkt en groothandel om die producten te kiezen die het beste bij jouw shoot passen. Ik houd van eten heen en weer schuiven op een bord tot het perfect ligt. Maar het allermeest houd ik van het moment dat het team elkaar versterkt, naar grotere hoogten tilt en het perfecte beeld maakt.

Voor ik als stylist begon, werkte ik ‘op kantoor’. Veelal als management en marketing assistent. De ervaring die ik in het bedrijfsleven opdeed, komt nog steeds goed van pas. Naast mijn stylingwerk werk ik graag als art director en projectmanager. Een styliste+ dus.

Ik heb een groot netwerk en kan daarom de perfecte vormgever, kok, stylist, receptontwikkelaar, director of fotograaf aan jouw opdracht matchen. Over directors en fotografen gesproken…┬áhet beeld dat je op mijn site ziet, is gemaakt door fotografen Simone van den Berg, Saskia Lelieveld, Joop van Roy, Willem van Santen, Jeroen van der Spek en Mitchell van Voorbergen. De video’s zijn geregisseerd door directors Daphne van den Berg en Niels LaCroix.